Vasárnap rajtol a 3. FutóFesztivál Hévízen

Ha nem hiszed, gyere, nevezz, fuss magadért, a családodért, az egészségedért és élvezd Hévíz csodálatos környezetét!


Június 3-án indul a 3. Hévízi FutóFesztivál, amelyre már online másfélszer annyian neveztek, mint a tavalyi évben. “Nagyon népszerű rendezvénynek számít már a futóversenyünk – mesélte a csodalatosbalaton.hu-nak Bognár Balázs főszervező. Ezt bizonyítja a folyamatosan növekvő nevezőszám, illetve az, hogy egyre több szponzor támogatja a versenyünket. A gyermek futamokra rendkívül sokan jelentkeztek már eddig is, és még várható több lelkes fiatal nevezése a helyszínen is.

A 14 év felettiek legtöbbje a 7 kilométeres távot választotta, az eddigi beérkezett nevezések alapján ez a favorit, hiszen ez az a táv, amely amatőr futóknak egy jó megmérettetés, a sportolóknak egy jó verseny felkészítő. Természetesen mind a gyermek, mind a 7, 14, illetve 21 kilométeres távra a helyszínen még lesz lehetőség nevezni – tette hozzá Balázs.

S hogy mi is várja a lelkes futókat vasárnap?

 

• egy nagyon jól szervezett verseny
• érem és póló a távot sikeresen teljesítők számára
• chipes időmérés
• frissítés
• biztosított útvonal
• orvosi szolgálat
• nevezési ajándékcsomag


A Hévízi FutóFesztivál részletes programját itt olvashatod!


Bognár Balázstól megtudtuk azt is, hogy a kijelölt pálya, amelyet a futók nagyon kedveltek az előző években, nem változik, s Hévíz minden fontosabb pontját érinti. Kísérőprogrammal is készülnek a szervezők az idén is, hiszen lesz, többek között ingyenes légvár és játszóház a gyermekeknek.

“Szeretném megköszönni szponzorainknak, az önkormányzatnak, Hévíz legnagyobb szállodáinak, a hévízi gyógyfürdő vezetésének, a vállalkozóknak és az egész lakosságnak, hogy segítik a FutóFesztivál lebonyolítását felajánlásaikkal, támogatásukkal, összefogásukkal.

Hévízen a korszerűsítés miatt lelassult a közlekedés, ez vasárnap, a felnőtt futamok miatti félpályás útlezárásokkal  még nehézkesebb lesz. Türelmüket és megértésüket kérem” – emelte ki Bognár Balázs.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!