Fotókon megörökített hévízi emlékek az Egregyi Múzeumban

Ön vagy családtagja szerepelt már kiállításon?

Sokunknak vannak filléres emlékeink, régi fotóink apáink-nagyapáink fiatalabb koráról. Egy-egy fontosabb családi eseményről, nyaralásról, vagy iskolai ünnepségről, mégsem szoktak ezek nagyobb nyilvánosságot kapni, hiszen miért is lennének másoknak fontosak?

Hévízen azonban folyamatosan várják azokat a hagyatéki fotókat, amelyek a településen készültek. Legyen rajtuk akár esküvő, óvodai farsang vagy egy szép üdülés emléke, mind-mind bekerülnek a városi gyűjteménybe, hogy belőlük időről-időre kiállítást rendezzenek a nagyközönség számára.

fotó © heviz.hu

Most második alkalommal nyílt ilyen kiállítás az Egregyi Múzeumban, ahol a falakon 84 képen ismerkedhet a város nagyon is személyes pillanataival. Emberekkel, akiknek neve sokszor már feledésbe merült, de mégis van, hogy egy-egy arc ismerőssé válik valakinek, és ilyenkor újra életre kelnek a személyes történetek.

Keresse fel a fotókiállítást, ahol a falakra helyezett fotónyomatok mellett albumokba rendezett képeket is találhat. Találja meg önmagát, szomszédját, rokonait, ismerőseit a képeken és járuljon hozzá a jelenben tovább élő múlt pillanataihoz.

A kiállítás “Fotókiállítás családi albumokból II.” címmel megtekinthető egészen 2019. december 4-ig az Egregyi Múzeumban, nyitvatartási időben.

Egregyi Múzeum
8380 Hévíz, Zrínyi u. 130.
Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10:00-18:00

Summary
Fotókon megörökített hévízi emlékek kiállítása az Egregyi Múzeumban
Article Name
Fotókon megörökített hévízi emlékek kiállítása az Egregyi Múzeumban
Description
Második alkalommal nyílt olyan kiállítás a hévízi Egregyi Múzeumban, ahol több mint 80 képen ismerhetjük meg a fürdőváros személyes pillanatait.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!