Akár gyógyvízben is fürödhet a kutyád Hévízen

A négylábú családtagokat szinte mindegyik szálloda és sok magánszálláshely is szívesen fogadja Hévízen, külön kialakított díj ellenében.

A hévízi Bonvital Gastro és Wellness Hotel a Kutyabarát Balaton különdíjának első helyét is elnyerte már a szálláshelyek kategóriában. A kis kedvenceket a hotelben frissítő várja és kérésre kutyaplédet, etetőtálat és kutyacsemegét is biztosítanak. A szálloda weblapján külön kutyás programajánlót is találhatunk. A Hotel Palace Hévíz előtt is mindig van kutyatáp és friss víz.

Ha információra van szükséged keresd fel a Hévízi Tourinform Irodát, ahol a kollégák 2-3 idegen nyelven beszélnek, és értenek a kutyák nyelvén is! A Tourinformban szintén van friss víz a négylábú vendégeknek.

A Hévízi-tavat körülölelő véderdő kiváló lehetőség a kutyussal szabadban eltölteni az időt.

A kávézók és éttermek legtöbbje, még a gazdi előtt kiszolgálja a kutyákat. A Hofbräu Vendéglő előtt a Nagyparkolóban és az Egregyi borhegyen a Vilmos pince előtt már a bejáratnál friss víz várja a „kutya vendégeket”, akik természetesen az étterem belső részén is helyet foglalhatnak.

Hévízen a boltok, butikok többségébe is magaddal viheted a kutyád, így akkor sem kell egyedül, egy oszlophoz kötve hagynod, ha beugranál megnézni egy cipőt vagy táskát. Egregyre, azaz a „Hévízi Borhegyre” séta helyett Dottóval is utazhattok kutyátokkal közösen.

A Hévízi-tóban természetesen nem lehet kutyával fürdeni, annál inkább a Hévízi-patakban.

Partján, a Berki tanösvényen vagy a tavat körülölelő véderdőben pedig télen-nyáron jól esik egy kellemes séta.

Miért választaná a kutyád Hévízt?

– Szinte mindenhová beviheted
– Sok a zöld terület, erdő, ahol nagyokat sétálhat
– A vendéglátóhelyeken kedveskednek neki
– Akár gyógyvízben is fürödhet
– Ahol a gazdi, ott a kutyus is jól érzi magát, és ez fordítva is igaz!

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!