Kinyitnak a balatoni vitorláskikötők, azonban a személyhajózási szolgáltatások szünetelnek

A koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel áprilisban a Balatoni Hajózási Zrt. személyhajózási szolgáltatásai szünetelnek.

A Balatoni Hajózási Zrt. alábbi közleményét jelenítette meg a HAJOZAS.HU szakportál:

– A koronavírus járvány következtében kialakult egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a hagyományos húsvéti hajózási szezonindulás a Balatonon elmarad, április hónapban a személyhajózási szolgáltatásaink szünetelnek. Társaságunk természetesen folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és kormányzati kommunikációt, ennek megfelelően a szezonindulás pontos dátumáról a későbbiekben adunk tájékoztatást. Naprakész információkért figyeljétek honlapunkat.

A Balatoni Hajózási Zrt. arról tájékoztatta a vitorláskikötőhely bérlőket, hogy  a koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel  a BAHART Ügyfélközpontban a személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel. Kérik, hogy az ügyintézésben a telefonos és az e-mailes kommunikációt szíveskedjenek választani.

Közölték, hogy a 2020. március 23-án ismert információik alapján a vitorláskikötőik 2020. március 30-án (hétfő) megnyitnak.

Hozzáteszik: a szolgáltatást egyelőre – fokozott biztonsági intézkedések mellett – biztosítják, felhívják a figyelmet, hogy a megbetegedés megelőzésének leghatékonyabb módja, hogy aki teheti otthon marad!

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!