Festői fotók a naplementében tündöklő Keszthelyi YachtKikötőről

Még néhány balatoni hullám nyaldossa majd Keszthely partját, amíg a vitorlás szezon beindul, de lassan a vízbe kerülnek a hajók a Keszthelyi YachtKikötőben

Március idusán készítettük ezeket a mesés drónfotókat a Balaton Nyugati-medencéjének legnagyobb,  legmodernebb kikötőjében, a Keszthelyi YachtKikötőben

A kikötő Keszthely Zámori városrészében, a Libás strand mellett fekszik.

Autóval, kerékpárral, de gyalogosan is néhány röpke perc csak a belváros, a szépen felújított sétányon pedig egy kellemes andalgással elérhető a város Balaton-parti “főtere” a mólóval, a stranddal és a Szigetfürdővel.

A keszthelyi móló kedvelt célpontja a turistáknak és a helyieknek.

A végéről csodálatos panoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, visszafordulva pedig a nemrég újjáépített Balaton-partra, a Monarchia korát idéző épületekre.

Időközben vörösesre festette a tavaszi napnyugta az ég alját, s parádés színeket varázsolt a Keszthelyi YachtKikötőre is.

A kikötőben, amely 200 hajó és 20 csónak befogadására alkalmas, már javában készülnek a szezonnyitásra.

A lenyugvó nap elköszön Keszthelytől.

A “kékóra” fényei és a kikötő étterme, a Pura Vida Port


A cikkben szereplő fotók 2019. március 12-én készültek Keszthelyen, a Magyar Turizmus Média Kft. tulajdonát képezik, azokat interneten, nyomtatott formában, vagy bármilyen más módon megjelentetni, másolni, közölni tilos. A fentiektől eltérni csak a www.csodalatosbalaton.hu oldal üzemeltetőjének írásos engedélyével van lehetőség.

Summary
Festői fotók a naplementében tündöklő Keszthelyi Yacht Kikötőről
Article Name
Festői fotók a naplementében tündöklő Keszthelyi Yacht Kikötőről
Description
Keszthely a Balaton egyik gyöngyszeme, melyről a 2019. március 12-én készült drónfotóink tanúbizonyságot is tesznek, bemutatva a várost és a Yacht Kikötőt.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!