Szájmaszkot tettek Balatonfüreden a Halász és a Révész szoborra

Újabb jelképes üzenet a városban: a Halász és a Révész is azt üzeni: Maradj otthon! Közben a maszk ellátás is jól halad a városban.

Ha valamely okból mégis elmegyünk, akkor magunk és közösségünk érdekében viseljünk mindenképpen maszkot!

Holczer András alpolgármestertől megtudta a balatonfured.hu, hogy az elmúlt héten példás összefogás alakult ki a városban, a maszkok varrásában és a lakossághoz való eljuttatásában, melyet ezúton is köszön minden résztvevőnek. Meglátása szerint lassan mindenkihez eljutnak a maszkok a városban.

Fotó: Balatonfüredi Turisztikai Egyesület

Mint arról korábban írtunk, az önkormányzat is kiosztotta az általa rendelt ffp 2-es maszkokat, ezeket a saját fenntartású intézményeiben, mint például a rendelőintézet és a szociális ellátó központ dolgozók kapták.

Az alpolgármester megköszönte Balogh Mariannak és férjének, valamint Gáspár Ákos képviselőnek az akcióban való részvételt, illetve nyomatékosan kéri a füredi lakosokat és a városban tartózkodókat, hogy a kormányzati szabályokat, intézkedéseket maradéktalanul tartsák be.

Reményei szerint ha fegyelmezetten alkalmazkodunk a kialakult körülményekhez, akkor talán már a nyári hónapok valamelyikén elkezdhet az élet a normál kerékvágásba visszatérni Balatonfüreden is.

Fotó: Balatonfüredi Turisztikai Egyesület

Maradj otthon és nézd ÉLŐben balatonfüredi webkameránk:

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!