Álomesküvő egy különleges balatoni helyszínen

Életünk talán legmeghatározóbb és legszebb napja az, amikor örök hűséget esküszünk szerelmünknek. Az azt követő vacsora pedig koronát ad erre, hiszen családunk és barátaink körében ünnepelhetünk.

Sokan már ifjú korukban eltervezik az egész ceremónia minden pillanatát: az uszályos esküvői ruhán át a torta emeleteinek számáig. És mindannyian csak azt kívánják, hogy a vacsora helyszíne olyan impozáns legyen, amilyen az egész nap.

Egy álomesküvőt a Balaton festői látványa még felejthetetlenebbé tesz!

Pár lépés csupán a Balaton-part, fotó © CsodálatosBalaton.hu

Vonyarcvashegy festői látványa, fotó © CsodalatosBalaton.hu

Vonyarcvashegy a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme.

Utcái a keszthelyi Balaton-öböl partjától egészen a Keszthelyi-hegység tetejéig kúsznak, ahol pazar panoráma tárul elénk.

Vonyarcvashegy kellemes távolságban van a nyüzsgő Keszthelytől: nyugalmat ad a település kisebb mérete, a pazar környezet, de mégis közel ahhoz, hogy kihasználva a Balaton fővárosa, Keszthely adta lehetőséget, akár a kikötőben hajót bérelve, a magyar tengeren fotózkodjon az ifjú ara és férje.

A Rétes – Vonyarcvashegyen egy idilli étterem, kellemes kerthelyiséggel biztosít lenyűgöző helyszínt az esküvői vacsorának.

Évről-évre fejlődve vált a térség meghatározó, magas minőséget képviselő ettermévé a Rétes, ahol az idei évtől lehetőség nyílik hangulatos esküvők és rendezvények lebonyolítására is.

A családias, meghitt hangulat nem véletlen: a 25 éves történelem után mára itt ezek a fogalmak a mindennapok jellemzői.

A párnak vagy a szűk családnak van lehetősége a helyszínen is kipihennie az esküvő fáradalmait, hiszen a kő- és téglafalak mögött megbújik egy kétszintes apartman, ami minden igényt kielégít.

Hagyományos, magyar ízeket ugyanúgy kóstolhatunk, mint különleges, gourmet ételeket. Így a lakodalmi ételsort is, ennek megfelelően, széles választékból állíthatjuk össze.

Az étterem 150 férőhelyes a terasszal együtt, zárt részen 70 embernek tudnak helyet biztosítani.

Nem csak a helyszínt, az ínycsiklandozó minőségi vacsorát tudja ajánlani a Rétes étterem! Igény szerint segítségére lesz a házasulandóknak, ha esküvőszervezőt, fotóst, dekorost, ceremónia mestert, vagy akár szállást keresnek.

És mi is lehetne ennél több?

Pazar esküvői ruhában, egymás kezét szorítva, ahogy a naplementében megcsillanó Balatonnál, egy felejthetetlen vacsorát fogyasztanak el a szeretteik körében az ifjú házasok!

RÉTES ÉTTEREM
Vonyarcvashegy
+36307902195
strudel.restaurant@gmail.com

 

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!