Alsoors-Merse-Minimal-Dronfoto-CsodalatosBalaton-HAJOZASHU

Alsóörs különleges kincses doboz az északi parton

fotó © CsodalatosBalaton.hu

A Balaton nem csupán egy tó, a legtöbb ember számára egy különleges életérzés köthető hozzá. Ki ne tudna mesélni a Balaton illatáról vagy a balatoni borok ízéről?

Legyen az tegnapi emlék vagy több generációval korábbi, a „Magyar Tenger” megőrzi és felejthetetlenné teszi az élményeket.

A Balaton északi partjának van valami különleges varázsa, vonzereje, amitől megbékél az ember lelke és ahol a legpörgősebb urbanista is képes lelassulni, kiülve egy panorámás teraszra, belefeledkezve a látványba…

Alsóörs különleges kincses doboz az északi parton.

Büszkén őrzi hagyományait és mellette gyönyörű környezettel várja az ide érkezőket.

A kikapcsolódási lehetőségeinek palettája széles, az itt élők vagy nyaralók a modern kikötő mellett megtalálhatják a Balaton egyik legszebb strandját is. Minden ideális, a balatoni hedonizmus nyári és téli megéléséhez.

Merse Minimál Családi Lakások ezen igények kielégítése szempontjából épültek Alsóörs központi, mégis csendes részére, pár száz méterre a Balaton partjától.

A lakások között vannak Tihanyra néző panorámás napozóterasszal tervezettek illetve csendes és gyönyörű zöldkörnyezetre hangoltak is.

Az exkluzív, minőségi anyagokkal és modern technológiával felszerelt lakások egész évben lehetőséget teremtenek a különleges környezetben való pihenésre.

Merse Minimál Családi Lakások I. illetve II. második üteme szinte azon nyomban elkelt még a lakóingatlanok átadása előtt. Ez a tendencia bíztatta a beruházót, hogy belekezdjen a III. ütem építésébe is, aminek várható átadása 2019.03.31.

A lakások kizárólag prémium anyagok felhasználásával készülnek, mely lehetővé teszi, hogy az ingatlanok hosszútávon meg tudják őrizni luxus értéküket, ezáltal kiválóan alkalmasak befektetés céljára is.

Pontos információk elérése érdekében keresse a Merse Minimal holnapját vagy írjon a eladas@mersekft.com email címre.

www.mersekft.com

Summary
Alsóörs különleges kincses doboz az északi parton Merse Minimal
Article Name
Alsóörs különleges kincses doboz az északi parton Merse Minimal
Description
Merse Minimál Családi Lakások ezen igények kielégítése szempontjából épültek Alsóörs központi, mégis csendes részére, pár száz méterre a Balaton partjától.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!