Keszthelyen rendezik a Glamourfaces szépségverseny hazai döntőjét

A keszthelyi Festetics-kastélyban, a Balaton-parton és a Jenny’s Fitt stúdióban fotózták a szépségkirálynő-jelölteket 2019. május 17-én.

Magyarországon első alkalommal rendezik meg a Glamourfaces szépségversenyt, melynek helyszíne az impozáns keszthelyi Amazon Ház Látogatóközpont.

A cég magyarországi tulajdonosa, Aleksandra Radoch már több sikeres szépségversenyt szervezett, a Galmourfaces verseny kulisszatitkaiba elsőként a CsodalatosBalaton.hu szerkesztőségét avatta be.

– A budapesti, veszprémi és győri előválogatón rendkívül sok szép és csinos lány mutatkozott be. A zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani azt a 19 hölgyet, akik a  Galmourfaces keszthelyi döntőjén három kategóriában versenyeznek majd. A megmérettetés előtt fotózások, és a kétnapos felkészítő tábor vár még a bájos lányokra, ahol elsajátítják majd Ramasz László, az Ajka-Padragkút Táncegyüttes művészeti vezetője által megálmodott koreográfiát.

Egy egész napos fotózást szerveztünk a versenyzőknek május 17-én Keszthelyen, ahol a Festetics-kastély lakosztályaiban, a Velencei-tükörteremben, a Balaton partján és a Jenny’s Fitt mozgásstúdióban készített felvételeket Gyarmati László (Gyari Fotó) és Weinhardt Csaba Photography a szépségekről, az eseményen a Keszthely Tv is ott volt – tudtuk meg a cégvezetőtől.

A szépségversenyen három kategóriában indulnak a hölgyek:

• Glamourfaces Hungary arca 18-26 éves korig
• Teene Glamourfaces Hungary arca 14-17 éves korig
• Glamourfaces Beauty Queen (parfüm arc) 16-26 éves korig.

A közönségszavazás 2019. május 18-án 18 órakor indul a szépségverseny közösségi oldalán.

– A keszthelyi versenyen a lányok négy különböző típusú öltözékben vonulnak fel a zsűri és a vendégek elé: Nagea bikiniben, a Comma Shop Keszthely ruhájában, de viselnek majd extravagáns, illetve estélyi ruhát is. A zsűri döntését, a jelöltek külső szépségén, illetve alakján kívül befolyásolja majd a színpadi mozgás, a beszédstílus, és mindezek összhatása – sorolta Aleksandra.

A verseny győztese ősszel részt vesz a Fülöp-szigeteken megrendezésre kerülő Glamourfaces nemzetközi versenyen, ahol több ország lányai közül kerül kiválasztásra a Glamourfaces Királynő.

Aleksandrától megtudtuk azt is, hogy a keszthelyi döntő 15 órakor kezdődik egy állófogadással, a verseny 15.45-kor indul. Színes programok kísérik majd a rendezvényt, többek között fellép a Badacsonytördemici Néptanegyüttes is, melyre jegyeket a helyszínen lehet váltani.

A verseny támogatói:

Jenny’s Fit Keszthely, Colway Hungary, Gyári Fotó, Comma Shop  Keszthely, Rainbow Party Service, Bikini: Nagea, Tördemici néptánc együttes, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft, Weinhardt Csaba Photography Új idők akusztik zenekar, Platina tánc stúdió Ajka-Padragkút, Sandava stílus program, Mazzetto Hungary, Macchiato Café&Lounge Hévíz, Triasz panzió Kehidakustány
, Dudik Sonja ruhatervező, Eszterházy pince, Contour Boutiq Hévíz, Hévípart Hévíz, Nail Arena Pápa, Páhok panzió Alsópáhok, Pura Vida Port Keszthely, Eszterházy Pince Szigliget, Aranypatkó Vendéglő Szigliget, Eny Travel Agency, Contour Butiqeu Hévíz, Angyal Varázs Orvos Esztétikai és Terápiás Centrum Győr, Keszthelyi YachtKikötő.

Summary
Keszthelyen rendezik a Glamourfaces szépségverseny hazai döntőjét
Article Name
Keszthelyen rendezik a Glamourfaces szépségverseny hazai döntőjét
Description
Glamourfaces Keszthely 2019 – Három kategóriában választanak szépségkirálynőt 2019. május 26-án Keszthelyen, az Amazon Házban, a Glamourfaces nemzetközi szépségverseny elődöntőjén.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!