Malek Andrea is énekel Balatongyörökön

Már tíz éve, hogy július és augusztus csütörtöki napjain megtelik Balatongyörök főtere. Egész estés programot kínál ugyanis a Jazz Fiesta koncertekkel, vacsorával, sörözgetéssel és beszélgetéssel.

A különleges és a környéken egyedülálló programsorozat célja, hogy lehetőséget adjon a régió tehetséges fiataljainak és nagy öregjeinek a bemutatkozásra, s neves sztárfellépőkkel szórakoztassa a nagyérdeműt.

A jó hangulat garantált: az első és az utolsó bulin a színes kavalkád fergeteges fiesztába torkollik, ahol még a kevésbé táncos lábúak sem bírják majd ülve. A nyár többi csütörtökjén pedig tematikus programok várják az érdeklődőket.

A fő szervező, Varga Endre kérdésünkre elmondta: ahogy a közönség, úgy a fellépők köre is sokszínű. A nyitó napon, július 12-én a Boombatucada dobosainak felvezetése után a Reinas Del Ritmo szamba táncosainak tüzes produkcióját élvezheti a közönség. Őket követi a 25 éves Prima-díjas Fourtissimo zenekar rézfúvósaival egyedülálló koncertje. Az estét Farkas Gábriel & His Band koronázza meg.

Néhány fellépő az idei kavalkádból: Jambalaya, László Attila Band, Malek Andi Soulistic, Keszthely Jazz Műhely, Indián Joe Band, Front + Alapi István (EDDA szólógitárosa), Veres Mónika – Nika és Barátai.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!