Balatonfüred ad otthont a Magyar Nemzeti Parkok Hete nyitórendezvényének

Értékek és élmények nyomában – ez a szlogenje a Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvénysorozatnak, melyet idén június 6-12. között tartanak.

A nemzeti parkok hetén országszerte olyan programok várják az érdeklődőket, amelyeken máskor nem lehet részt venni. A rendezvény nyitóhétvégéjének június 3-6. között Balatonfüred ad otthont, kapcsolódva a Balatoni Hal- és Borünnep programjaihoz.

A balatonfüredi Tagore sétányon mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a „zöldforgatagban” átfogó képet kapnak a látogatók hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, bekapcsolódhatnak a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

A „zöld” rendezvénycsokrot tovább színesíti a Nemzeti Parki Termékek vására. A védjegy a vásárlók és fogyasztók számára garanciát jelent, hogy a termék, szolgáltatás az adott régióból származik, környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, és az adott területhez, kulturális örökséghez, helyi hagyományokhoz és értékekhez közvetlenül kapcsolódik. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek termelők.

2022. június 6-12. között valamennyi nemzeti parkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak az érdeklődőkre földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron.

A Magyar Nemzeti Parkok ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!