Álomszép drónfotókon a napkelte Balatonfűzfőnél

Csak az arcunkat csípő hideg volt arra a bizonyíték, hogy nem alva álmodunk, hanem ébren látjuk és éljük át a napkelte bűbájos perceit Balatonfűzfőn.

A nyáron nyüzsgő Balaton-part, a Tobruki strand most csak a csend szavával köszöntötte az új nap kezdetét.


Izgalmas éjszaka utáni reggelre ébredtünk 2019. január 21-én, hiszen a Hold pályájának a Földhöz legközelebbi pontján haladt el vasárnap éjjel, így a megszokottnál nagyobbnak láttuk, és teljes holdfogyatkozásban volt részünk.

A két esemény együttesen úgynevezett vérholdat eredményezett: a Hold a megszokottnál kevésbé sötétült el, élénk vöröses narancsos színárnyalatokban pompázott.

A felkelő nap, amely narancsos-vöröses ruhát öltve kúszott egyre magasabbra az égen, színpompás hátteret adott a Csodálatos Balatonnak.

A strandon csak néhány kacsa és hattyú fürdött a téli Balatonban.

A reggeli tollászkodás vízen, jégen a levegőből

Ezekért a pillanatokért érdemes felkelni

   


A cikkben szereplő fotók 2019. január 21-én készültek Balatonfűzfőn, a Magyar Turizmus Média Kft. tulajdonát képezik, azokat interneten, nyomtatott formában, vagy bármilyen más módon megjelentetni, másolni, közölni tilos. A fentiektől eltérni csak a www.csodalatosbalaton.hu oldal üzemeltetőjének írásos engedélyével van lehetőség.

Facebook-Banner-Reklam-CsodalatosBalaton

Summary
Álomszép drónfotókon a napkelte Balatonfűzfőnél
Article Name
Álomszép drónfotókon a napkelte Balatonfűzfőnél
Description
Balatonfűzfő – Álmodni sem lehetne szebb pillanatokat, melyeket 2019. január 21-én csíptünk el Balatonfűzfőn, ahogy a napkelte varázslatossá változtatta a téli Balatont.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!