A Jégpályák Éjszakáján a Balatonnál is különlegességekkel várják a korizókat

Országosan mintegy 50 jeges helyszín kínál izgalmas programokat, kedvezményeket, meghosszabbított nyitva tartást.

A Jégpályák Éjszakája – a Múzeumok Éjszakája és a Strandok Éjszakája ihlette rendezvénysorozat – 2016-ban indult útjára, s hagyományosan január utolsó előtti hétvégéjén rendezik meg. Idén a rendezvénysorozat központi helyszíne a budapesti Városligeti Műjégpálya, a vidékiek közül pedig Debrecen, Győr, és Veszprém élvez kiemelt szerepet.

Nézzük, hogy mit kínál ez az éjszaka a Balatonnál:

Balatonalmádi jégpályáján éjszakai korcsolyázás, korcsolya oktatás, bemutató és versenyek zajlanak a Jégpályák Éjszakája keretében.

Nyitvatartás: 10:00-22:00
Jegyár: a belépés díjtalan

Balatonbogláron többek között közönségkorcsolya és meghosszabbított nyitva tartás vár mindenkit. Emellett lesz kapura lövés, szlalompálya, különböző ügyességi játékok, remek zenék és jó hangulat.

Nyitvatartás: 10:00-24:00
Jegyár: 1000 Ft

A balatonfüredi Jégpálya is csatlakozott az országos rendezvényhez, ahol éjszakai közönségkorcsolyázás, 20.30-tól pedig a PAVUK Műkorcsolya SE bemutató műsora szórakoztatja a látogatókat.

Nyitvatartás: 20:30-23:00
Jegyár: 1000 Ft (diákoknak és helyi állandó lakosoknak kedvezmény)

Szigligeten, a Várudvarban felállított jégpályán éjszakai korcsolyázás, gyorskorcsolya verseny, hoki kapura lövő verseny várja az érdeklődőket.

Nyitvatartás: 10:00- 22:00
Jegyár: kedvezményes felnőtt: 1200 Ft, diák: 650 Ft

Veszprémben, amely a rendezvény egyik kiemelt helyszíne, éjszakai korcsolyázás, jégkorongos programok, éjszakai jégdiszkó, DJ szórakoztatja a Jégcsarnokba látogatókat. 13 órától jeges aktivitások, délután négytől közönségkorcsolya, illetve a nem jeges aktivitások kapnak főszerepet, 19-kor pedig elkezdődik a jégdisco.

Nyitvatartás: 13:00-22:00
Jegyár: 1500 Ft + családi kedvezmények

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!