Bor & Gasztro Európa-bajnok lehet a hévízi Rózsakert díjnyertes fagyija Datolya lekvárral és ropogós Ruby csokoládéval készült, enyhén sós fagylalt nyűgözte le a Gelato Festival Challenge idei magyarországi fordulójának zsűrijét. Bor & Gasztro 2019. április 5. Halász Gabi
Bor & Gasztro Díjnyertes fagyit nyalnál? Irány a Balaton! Somogyi Renáta a Gelato Festival hazai válogatóján ismét csodát kreált, s ezzel ő képviseli hazánkat a 2019-es firenzei Európa-bajnokságon. Bor & Gasztro 2018. április 17. Halász Gabi
Bor & Gasztro Balatoni fagyi képviseli hazánkat a világdöntőn A gyenesdiási Bringatanya Fagyizó „il mio cioccolato” nevű kreációja nyerte a Gelato World Tour magyarországi versenyét. Bor & Gasztro 2017. április 16. Szabó Zoltán