Zene a zöldben 2020 Siófok

Siófok, Jókai park, Magyarország

Neves előadóművészek adnak koncertet Siófok legszebb parkjában, a Jókai parkban a Zene a zöldben rendezvénysorozat keretén belül.

2020. július 5. vasárnap 19.00
For You Acapella Szlovákia

Öt fiatal énekes, akik úgy döntöttetek egyesítik hangjukat és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket szólaltatnak meg acapella stílusban.

2020. július 12. vasárnap 19.00
Dani János trió

Dani János meghatározó egyénisége a magyar jazz zenei szcénának. Muzsikus családból származik, több hangszeren játszik professzionális szinten, de legközelebb a jazzgitár áll hozzá, ezen komponálja saját dalait is.

2020. július 19. vasárnap 19.00
M.É.Z. ír, skót népzene

A M.É.Z. 1988-ban alakult ír és skót folkzenét játszó együttes, ennek a műfajnak az első művelője Magyarországon.

2020. július 26. vasárnap 19.00
Four Bones Quartet

A Four Bones Quartet 2003-ban alakult Zeneakadémiát végzett tagjai igazi elkötelezettjei elegáns és különleges hangszerüknek. A harsonakvartett, mint formáció hazánkban, sőt világszerte is igazi kuriózumnak számít.

2020. augusztus 2. vasárnap 19.00
Hárs Viktor – Hárs Róza – Pusztai Csaba zenei est

Hárs Viktor basszusgitáros, lánya, Róza kiválóan énekel, jazz számokat, Edith Piaf dalokat, természetesen utóbbiakat francia nyelven. Pusztai Csaba az ütőhangszerek avatott művésze.

2020. augusztus 9. vasárnap 19.00
Clermont Quartet

A zenekar előadói a világ nagy zenei pódiumait megjárt művészek, akik az itthoni nagyobb fesztiválokon is rendszeresen lépnek színpadra, így a formáció garancia a magas színvonalú klasszikus zenei produkcióra.

2020. augusztus 16. vasárnap 19.00
Balogh Kálmán – Bognár Szilvia

Bognár Szilvia  a Makám együttes énekesként vált ismertté, dolgozott az Állami Népi Együttessel, a Duna Művészegyüttessel, Sebő Ferenccel, Sebestyén Mártával és Rost Andreával, 2006-ban alakult saját együttesével már négy albumot jelentetett meg. Balogh Kálmán sokat tett a cimbalom népszerűsítéséért. A világ számos pontján fellépett, nemcsak népzenészekkel, hanem szimfonikus és dzsessz-zenekarokkal, valamint kortárs zenei együttesekkel is.

2020. augusztus 30. vasárnap 18.00
Szőke Nikolett – Balogh Roland

Szőke Nikolett 1983-ban született Zalaegerszegen zenész családban. Négy éves, amikor Budapestre költöznek. Noha cimbalmos édesapja révén születésétől zene veszi körül, zenei tanulmányokat csak az érettségi vizsgát követően kezd el folytatni az ismert és elismert magyar jazz énekes, Winand Gábor növendékeként 2002 januárjában.

Balogh Roland Junior Prima-díjas dzsesszgitárművész, zeneszerző. A 2009-es montreux-i dzsesszgitárverseny és a 2016-os Six String Theory gitárverseny győztese. Ikertestvére Balogh Zoltán zongoraművész.

A koncertek ingyenesen látogathatóak.

Siófok, Jókai park, Magyarország

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!