vonyarcvashegy-strand-balaton-csodalatosbalaton.hu

Strand rögbi nemzetközi torna 2020 Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegy, Arany János u. 7, 8314 Magyarország

2020. augusztus 8-9. között a strand rögbi kapja a főszerepet Vonyarcvashegyen, hiszen a Lido strand ad otthont a nemzetközi tornának.

A Fekete Oroszlánok Rögbi Akadémia az idei évben is, immár negyedik alkalommal rendezi meg strand rögbi rendezvényét. A 2020-as év az elmúlt évektől eltérően két napra kibővített rendezvényt biztosít a csapatok számára, augusztus 8-9-én.

A rendezvény Vonyarcvashegyen, a Lido strandon kerül megrendezésre, amely az országos strandkézi és strandröplabda bajnokságok helyszíne is. A Balaton sokszoros díjnyertes strandja a versenyzőknek nem csupán sportértéket biztosít, hanem a két napos program időbeosztása úgy lett kialakítva, hogy bőven legyen lehetőség pihenésre is.

A közvetlenül Keszthely mellett található város, kiváló turisztikai adottságokkal bír. Hévíz 25 percre található, míg a hazai borászat egyik központjaként ismert Badacsony 10 percre helyezkedik el.

A torna egyre nagyobb reflektorfénybe kerül, az első évben a Keszthely Tv készített velünk riportot, tavaly a Duna Tv élő reggeli műsorában kaptunk meghívást. Célunk, hogy a nyári időszakban hagyományt teremtsünk ezzel a rendezvénnyel, amely hazai és nemzetközi viszonylatokban is kapcsolatépítő jelleggel bír a rögbis társadalomban.

Vonyarcvashegy, Arany János u. 7, 8314 Magyarország

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!