Borvacsora 2.0 a Pura Vida Portban, Keszthely

Keszthely, Pura Vida Port, Magyarország

A második borvacsoráját tartja a Pura Vida Port, a Keszthelyi Yachtkikötőben található étterem 2018. november 30-án 18 órától.

Az esten Török Csaba, a 2HA Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosa fogja celebrálni Szent György-hegyi borászatának tételeit, melynek néhány darabja teljesen egyedülálló Magyarországon.

A borokhoz pedig Árkosi Erika séf által kreált ételekkel készülnek.

Menü:
1. Lóbab, Fokhagymás-Fetás Bruscetta.
Rizling Pezsgő 2014.
2. Meleg Burgonyasaláta, Füstölt Hering, Cékla,Alma.
2017 Pinot Gris.
3. Zeller Cappucino, Parmezán, Chorrizo Chips.
2016 Tabunello.
4. Vörös Husú Tonhal Steak, Paszternák, Kínai Kel.
2016 Shiraz.
5. Őzgerinc, Sütőtökös Burgonya Nudli, Csipkebogyó Jus.
2016 Cabernet Franc.
6. Étcsokoládé, Menta, Mascarpone,Rózsa.
2013 Courage

Az est részvételi díja 19.900.- Ft/fő, mely tartalmazza a hatfogásos menüsort a hozzá illesztett borokkal, vízzel, kávéval.

Summary
Event
Borvacsora 2.0 a Pura Vida Portban, Keszthely
Location
Keszthely, Keszthelyi Yachtkikötő,Balaton-8360
Starting on
2018-11-30
Ending on
2018-11-30
Description
Borvacsora a Pura Vida Portban Keszthely 2018 – A második borvacsoráját tartja a Pura Vida Port, a Keszthelyi Yachtkikötőben található étterem 2018. november 30-án 18 órától.
Offer Price
HUF 19900

Keszthely, Pura Vida Port, Magyarország

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!