Nagyszabású adventi programok Hévízen

Csillogó fények, narancsos-szegfűszeges illatok, vásári forgatag, örömet adó koncertek és szeretetet erősítő családi programok. Ezek mind a hévízi adventi rendezvénysorozat jellemzői.

De nézzük részletesen a sokoldalú programokat.

2018. november 30-án nyílik az adventi vásár, ahol a karácsonyi finomságokon kívül a hagyományos vásári ételek és italok, valamint kézműves termékek között válogathatunk. Egy pohár forralt borral a kézben érdemes végigsétálni a portékákat kínáló pavilonok között, melyek hétfő kivételével minden délután várják az érdeklődőket.

Advent első hétvégéje egy igazi karácsonyváró koncerttel indul a Swing and Dance Group jóvoltából. Fellép még Szakonyi Milán és Hajdú Klára, illetve Berkes Dániel és tanítványai.

A vasárnapi süteményvásáron nem csak az édesség iránti vágyunkat csillapíthatjuk, de jótékonykodhatunk is, hiszen a befolyt összeget a hévízi Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak ajánlják fel.

December 2-án a Mikulás is megérkezik Hévízre, s míg a nagyszakállúra várnak a gyermekek érdekes programokon vehetnek részt.

Aznap az első gyertyát is meggyújtják a város adventi koszorúján.


A második adventi gyertya lángja december 9-én lobban majd fel, s ezen a hétvégén is remek programok várják Hévíz több pontján is az érdeklődőket. Goztola Krisztina és Halmi Péter révén világkörüli utazáson vehetünk részt a slágerek segítségével, de fellép Zsigmond Lala és Németh Norbert is. Természetesen ismét segíthetünk süteményvásárlással is.


December közepén, az adventi időszak harmadik hetében újra ünnepi koncertek dallamai töltik meg szívünket, hiszen a Festetics tér színpadán Leblanc Győző és Tóth Éva, Vincze Lilla, valamint az Absolute Accoustic adventi koncertjére kerül sor.


2018. december 23-án a negyedik gyertyát is meggyújtják majd az üdülővárosban, és a karácsony közeledtét fantasztikus koncertekkel koronázzák meg. Gospel dallamok csendülnek fel a Soulfool Band zenekar közreműködésével, Balázsy Betty & Varga Feri, és a Hortus M. Singers – a’capella énekegyüttes koncertjével ünnepi díszbe öltöztethetjük lelkünket. A süteményvásár, és a családi programok ezen a héten sem hiányoznak a kínálatból.


A hétvégi nagyrendezvényeken kívül keddenként verklizene, szerdánként lufibohóc, csütörtökönként Mr Piano várja az érdeklődőket a hévízi Festetics téren 14 órától.


HOTELEK.HU – BALATONI SZÁLLÁS & WELLNESS AJÁNLATOKÉRT KATTINTS

Summary
Nagyszabású adventi programok Hévízen 2018
Article Name
Nagyszabású adventi programok Hévízen 2018
Description
Adventi programok Hévízen 2018 – 2018. november 30-án kezdődik Hévízen az adventi rendezvénysorozat, melynek keretében családi programok, kiváló koncertek színesítik a karácsonyvárás napjait.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!