Hévíz a csöppségek kedvence is

Kisgyermekkel a nyaralás nem mindig egyszerű. Már az előkészületek is néha kemény logisztikát kívánnak, nem beszélve arról, ha az úti cél nem rejteget érdekes lehetőségeket a picik számára.

Hévízen minden korosztály jól érzi magát, de most koncentráljunk az apró tappancsos gyermekekre.


Hévízi játszóterek, a gyermekparadicsomok

Hévíznek több játszótere is van. Az egyik kedvenc, a Bóbita, amely az Attila utcáról megközelíthető. Ugyancsak az Attila utca végén a római kori romok mellett is találunk játszóteret. De vannak ilyen parkok máshol is, például a Vörösmarty utcában, vagy a focipálya mellett, ahol fitness park is található.


Tófürdő a kicsiknek?

Bár gyerekeknek a tó vize nem ajánlott, azért nem maradnak pancsolási lehetőség nélkül. Nyáron egy normál vizes, játékokkal is felszerelt medence várja őket, valamint egy csodás játszótér, ami mellett animátorok is tartanak játékos foglalkozásokat. A beltéri helyiségben pedig játszószobába került kialakításra.


Van még más is?

Akár jó időben, akár rosszabb időben jó különlegességnek számít a gyerekeknek egy-egy kör a Dottó kisvonaton. Ha pedig gyerek szemmel, és játékosan szeretnénk bebarangolni a várost, akkor a Tourinformban kérhető ingyenes Legendák Ösvénye foglalkoztató füzet, ami több korosztály számára is nagyon érdekes és szórakoztató időtöltés.


Hévízen kívül?

A város közvetlen szomszédságában Keszthely irányába található a Tavirózsa kalandpark, ami akár egy fél napos időtöltést is nyújthat a család számára. Alsópáhokon pedig a Kolping Hotel Bobó országa biztosít felejthetetlen élményt. Aki még ennél is többre vágyik bebarangolhatja a környék várromjait, túrázhat, kerékpározhat, segwayezhet, és megismerheti Keszthely számos kisebb-nagyobb múzeumát, amelyek közül leginkább a modellvasút múzeumot ajánljuk mindenki figyelmébe.


HOTELEK.HU – BALATONI SZÁLLÁS & WELLNESS AJÁNLATOKÉRT KATTINTS

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!