Padlás Bisztró: Balatoni panorámás gourmet étterem nyílt Fonyódon

A Padlás Bisztró, amely Fonyód legújabb, és a déli part legmodernebb konyhatechnológiájával felszerelt étterme, a valamikori Balaton Áruház tetőterében mintegy 100 fő befogadására alkalmas.

A 2019. május 23-i zártkörű megnyitón a CsodalatosBalaton.hu szerkesztősége is részt vett, így első kézből tudunk beszámolni az étteremről.

A Padlás Bisztró az áruház lifttel felszerelt felújított épületének padlásán kapott helyet, a neve is innen származik. A 48 fős vendégtérből, s az 50 fős teraszról ámulatba ejtő kilátás nyílik a Balatonra.

A berendezés esztétikus és kifinomult.

A kényelem, a meghittség, és a bizalom árad az egész térből

Látványkonyha

A bizalom szó a konyhára is jellemző, hiszen a megrendelt étkünk készítésének minden másodpercét nyomon követhetjük.

Várszegi Bence séf a látványkonyhában

Sőt! Egy úgynevezett séf-asztalt is felállítottak a tálalópulthoz, így a főzés mozzanatait végigkísérve, a zamatos borok kortyolgatása közben, még kérdezhetünk is a konyhafőnöktől.

A séf-asztalnál  (balról) Góczán Dávid, Hauer Balázs és Várszegi Bence konyhafőnök

A Padlás Bisztró séfje, Várszegi Bence 12 éven át dolgozott Anglia jobbnál jobb éttermeiben, köztük egy Michelin-csillagos étterem Sous chefjeként is.

De a szíve hazahúzta, s most Fonyódon valósítja meg álmait.

S hogy milyen ízeket és ételeket álmodott meg? A Padlás Bisztró jellegét tükröző minimál étlapon, a minőségi és többségében a környékről beszerzett nyersanyagokból, újragondolt magyaros fogások találhatók: 2-3 féle leves és előétel, 8-10 főétel, 3-4 fajta desszert. A főételek alapanyagai a tanyasi csirke, a mangalica, a bárány, a marha és a hal. Az a ‘la carte étlap mellett napi ajánlatot is kínál a Padlás Bisztró, amely hétfő és kedd kivételével 12-22 óra között várja a vendégeket.

Ízelítő a megnyitón tálalt ételekből

Mindenképp érdemes előre asztalt foglalni, melyet a +36305206910 -es számon tehetünk meg.



 

Summary
Padlás Bisztró Balatoni panorámás gourmet étterem nyílt Fonyódon
Article Name
Padlás Bisztró Balatoni panorámás gourmet étterem nyílt Fonyódon
Description
2019. május 24-től fogadja a kifinomult ételekre vágyó vendégeit a fonyódi Padlás Bisztró, ahova a gasztronómiai élvezeteken túl a balatoni panorámáért is érdemes ellátogatni.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!