Gasztropiknik-Sorozat-Balatoni-Kor-2018-5Helyszin-CsodalatosBalaton

5 alkalommal lesz GasztroPiknik idén a Balaton körül

A Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői 5 helyszínen mutatják be a Balaton ízeit.

A Balatoni KÖR a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért leginkább elkötelezett vendéglátósok összefogásaként jött létre négy éve. Tagjaik között – akik mind az egész éves Balatonért dolgoznak – van helyi étterem, cukrászda, pálinka főző, borbár, és több borászat is. Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik. Minőség – Hitelesség – Egész éves nyitvatartás – ez a Balatoni KÖR tagjainak három legfőbb üzenete.

“Évek óta mondjuk, hogy a Balaton Télen-Nyáron Menő. A tavaly december elején Balatonlellén megrendezett Adventi GasztroPiknik sikerén felbuzdulva rendezzük meg idén az 5 alkalmas GasztroPiknik Sorozatot. Szeretnénk körbejárni a Balatont, így az állomások között szerepel Sümeg, Badacsony, Balatonlelle, Köveskál valamint Csopak is.” mondta el Tóth Balázs, a Balatoni KÖR alelnöke, a rendezvénysorozat ötletgazdája és egyik főszervezője.

A BalatoniKÖR Gasztro Piknik Sorozat helyszínei:

  • 2018. szeptember 29. Sümeg (Sümegi Szüreti Fesztivál)
  • 2018. december 1. Balatonlelle (II. Adventi GasztroPiknik – Dél)
  • 2018. december 8. Badacsony (I. Adventi GasztroPiknik – Észak)
  • 2019. február 23. Csopak
  • 2019. március 23. Köveskál

A Balatoni KÖR Gasztro Piknik Sorozat első állomása szeptember 29-én Sümegen lesz, ahol a Sümegi Szüreti Fesztivál betét programjaként találkozhatunk a Balatoni KÖR tagjaival.

Akik biztosan ott lesznek: BL YachtClub & Apartments, frissTerasz, Hotel Bonvino Wine & Spa, Gusto13 Bistro & Delicate, Laposa Birtok, Istvándy Birtok és Borműhely, SÖPTEI Pincészet és Étterem, Dobosi Pincészet és Vendégház, Palota Pince Borkereskedés, Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, Pócz Pincészet, Szent Donát Birtok, Gilvesy Pincészet, Fata Pinceszet, Villa Gréta Siófok, Fenegyerek pálinka.

Ami a rendezvényeken várható: Balatoni KÖR tag éttermek, cukrászdák, borászatok, pálinkafőzdék, ezen kívül kézműves árusok, élőzene, gyerek és felnőtt játékok és sok minden más!

A szervezők abban bíznak, hogy az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a sok programnak és egész évben nyitva tartó helyek gyarapodó számának köszönhetően egyre népszerűbb lesz a Balaton télen-nyáron.

Summary
5 alkalommal lesz GasztroPiknik idén a Balaton körül
Article Name
5 alkalommal lesz GasztroPiknik idén a Balaton körül
Description
A tavaly december elején Balatonlellén megrendezett Adventi GasztroPiknik sikerén felbuzdulva rendezzük meg idén az 5 alkalmas GasztroPiknik Sorozatot.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!