Pályakarbantartás miatt több helyen nem jár a vonat

A Balaton déli részén zajló pályarekonstrukciós munkák miatt a következő napokban, hetekben módosul néhány szakaszon a menetrend.

Lesz újabb szakasz, ahol vonatpótló buszra szállniuk az utasoknak – tájékoztatta a MÁV a hirbalaton.hu-t.


Április 7-től módosul a vonatpótló buszok menetrendje a dél-balatoni vasútvonalon – hívta fel a figyelmet a vasúttársaság.

A március 31-ig érvényes módosítások szerint Szántód-Kőröshegy–Balatonszentgyörgy között a Balatonszentgyörgy–Ukk vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Balatonszentgyörgy–Keszthely között vonatpótló autóbuszok járnak.

Április 7. és június 16. között a Szántód-Kőröshegy–Balatonszentgyörgy állomások között végzett pálya-karbantartási munkák miatt a Balatonszentgyörgy–Ukk vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Balatonszentgyörgy–Keszthely között vonatpótló autóbuszokra kell átszállni.

Április 13-tól június 16-ig Szántód-Kőröshegy–Balatonszentgyörgy állomások között végzett pálya-karbantartási munkák miatt a Budapest–Nagykanizsa vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Szántód-Kőröshegy–Balatonszentgyörgy/Keszthely állomások között vonatpótló autóbuszok járnak.

A jövő héten elindul az északi parti vonal rekonstrukciója is. Ezért március 31-n Székesfehérvár és Balatonfüred között kell buszra szállni, április 1-jétől 12-ig pedig Székesfehérvár és Tapolca között pótolják busszal a kieső vonatokat.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!