Zalacsányban piknikezik Al Di Meola

fotó: Badacsonyi Tamás és Badacsonyi-Kovács Nikoletta, a fesztivál főhelyszínének, a Pálos Vendégháznak a tulajdonosai

Zalacsány örvényeshegyi településrésze idén először ad otthont egy háromnapos összművészeti hétvégének, az Örvényeshegy Pikniknek. A zalai dombok között megbújó, erdőszéli terület csodás helyszíne lesz koncerteknek, irodalmi- és színházi előadásoknak.

A fesztivált május 25-én, pénteken az Alaitner Band koncertje nyitja, este 8 órától Al Di Meola gitárjátékát élvezhetik a fesztiválozók. Európai turnéja után az Örvényeshegy Piknik színpadán lép fel Pély Barna, az első estét a Vagabond Trio zárja.

A szombat Szalóki Ági, majd Bognár Szilvia gyerekprogramjával indul. Király Levente és Cserna-Szabó András a sörről beszélget, a Momentán Társulat a közönséggel együtt improvizál. Varró Dániel és Molnár György duóját a Jónás Vera Experiment koncertje követi, Szarka Károly és Sallai László előadása után Szabó Balázs Bandája lép színpadra. Buday Mátyás Manó különleges játékával, majd a Mongooz and the Magnet bulijával ér véget a fesztivál második napja.

Vasárnap visszatér Varró Dániel és Molnár György, záró programként a Manna Produkció Két magas nő meg Ő című színdarabját élvezheti a közönség.
A látogatók a programok mellett helyi borokat, helyi ételeket kóstolhatnak, kézműves termékekkel ismerkedhetnek.

A fesztivált a Pálos Vendégházzal, a Farm Inn Fogadóval és Zalacsány Község Önkormányzatával együttműködve a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány szervezi.

 

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!