Bahart Regatta 5. forduló 2019, Balatonboglár

Balatonboglár, Balatonboglár kikötő, Kikötő utca, Magyarország

Tavasszal Badacsonyban kezdődött, majd Siófok, Balatonszemes és Balatonlelle után Balatonbogláron végződik a 2019-es Bahart Regatta 2019. szeptember 14-én.

Az elmúlt évek gyakorlata szerint idén is a Bahart Regatta utolsó futamaként kerül megrendezésre Balatonbogláron, Karsai Lajos emlékére a XXIV. International Kupa.

Szintén a balatonboglári zárófutamhoz társulva, az Eurakvilo Alapítvány idén immáron 8. alkalommal rendezi meg 2019. szeptember 14-én, szombaton a jótékonysági vitorlás versenyét és családi napját a Bahart Regatta kötelékében a Bahart és az International Kupa támogatásával. Ennek keretében a Bátor Táborral közösen egy olyan segítő, gyógyító erejű szakmai programot állítottak össze, amely az élményterápia módszerét használva kínál a gyermekek és családjaik számára egy felejthetetlen, élményekben gazdag napot.

A nap fénypontja és minden kisgyerek várva várt programja a délután megrendezésre kerülő Eurakvilo Regatta vitorlásverseny, melyen a Bahart Regatta versenyzők az aznapi túrafutam után megvitorláztatják a gyerekeket egy könnyített verseny keretében.

A hagyományosnak számító, felejthetetlen egész napos programra sok szeretettel várják a Dél-Dunántúli régióban élő gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás gyermekeket és családjaikat a szervezők.

Balatonboglár, Balatonboglár kikötő, Kikötő utca, Magyarország

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!