Gasztró

Balatonlellén a Kishegyen gasztro & bor fesztivált rendeznek

Balatonlelle, Kis-hegy, Magyarország
2018. április 14.

Kiváló borok, különleges ételek, páratlan természeti környezet. Ez a Kishegyi Kortyok és Falatok, ahol a szervezők ezúttal a Kishegyet szeretnék közelebbről bemutatni.

Sajnos kevesen ismerik a lellei Kishegyet, annak ellenére, hogy Lelle pecsétje 1760-ból már az akkoriban is működő helyi borkészítés hagyományaira utal.

HOTELEK.HU – BALATONI SZÁLLÁS & WELLNESS AJÁNLATOKÉRT KATTINTS

A Kishegyi Kortyok és Falatok nevű rendezvény a Hegyszépítő Társaság ötlete nyomán, Balatonlelle és Balatonboglár meghatározó éttermeseinek, borászainak, cukrászdáinak összefogásával szerveződik. A Kishegyen működő éttermek borászatokkal, az ott működő borászatok éttermekkel karöltve, 7 helyszínen különleges menükkel várják vendégeiket egész nap.

Ezen kívül vezetett gyalog és kerékpár túrát, kézműves vásárt, népi játékokat, zenét, táncot és sok meglepetést ígérnek a szervezők! “A Kishegy az életünk! A Hegyszépítő Társaság a kishegyi csárdatulajdonosok, borászok, borkedvelők szerveződése. Akik ebben benne vannak, azoknak a szívügye a Kishegy.

Szeretnénk, ha minél többen megismernék, és minél többen ellátogatnának ide nem csak a Kishegyi Kortyok és Falatok rendezvényre, hanem akár az év minden napján.” mondta el Fárbás Anett, a rendezvény egyik szervezője.

7 étterem, 12 borászat, 3 cukrászda és több kézműves gondoskodik arról, hogy szombaton mindenki jól érezze magát. Az időjósok 20 fokot és napsütést ígérnek!

Cím: Balatonlelle, Kis-hegy, Magyarország

Látnivalók

Toplisták

Toplisták