Kékszalag győztes kapta a Balatonfüred Sportjáért kitüntetést

fotó © Török Brigi | Csodálatos Balaton

A hagyományoknak megfelelően idén is ünnepélyes keretek között díjazták Balatonfüred város legjobb sportolóit.

A Balaton Szabadidő Központban tartott eseményen klubonként adták át a kitüntetéseket a 2017-es eredményekért, majd kiosztották a kiemelt és a Balatonfüred Sportjáért díjakat.


Pénteken óriási megtiszeteltetésben volt részem, ugyanis átvehettem Balatonfüred Város 2017. évi “Balatonfüred Sportjáért” kitüntetést Bóka István Polgármester Úrtól!

Ezt a díjat két kategóriában osztották, én az aktív versenyző kategóriában lettem értékelve. A díjazás nem a 2017. évi eredményeknek szól, hanem az eddigi sportban játszott szerepnek az elismerése. Emiatt különösen jól esett és megtisztelő, igyekszem a jövőben még jobban rászolgálni!

Itt szeretném megköszönni családomnak, Balatonfüred város képviselőtestületének a támogatást, klubbomnak a Balatonfüredi Yacht Club-nak a jelölést, és az összes egykori és jelenlegi csapattársamnak a töretlen kitartást, akik nélkül – csapatsportról lévén szó – ez a kitüntetés nem lehetne az enyém!

Gratulálok a sportvezető kategóriában díjazott Kárpáti Krisztián-nak is! – olvasható Rauschenberger Miklós Facebook oldalán.

Rauschenberger Miklós © Balatonfüredi Yacht Club

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!