TOP 5 lánykérő helyszín Badacsonyban

Akik még nem kérték meg kedvesük kezét de éppen a csodálatos Badacsony szívében tervezik, azoknak összegyűjtöttünk 5 ideálisnak és romantikusnak vélt ötletet.

Szerző:Csodálatos Balaton

Nyakunkon a nyár, virágba borult már minden, a növények felöltötték átmeneti, dús és zöld köntösüket.

Akik még nem kérték meg kedvesük kezét, de tervezik a jövőben és esetleg éppen a csodálatos Badacsony szívében, azoknak a Badacsony első látásra összegyűjtött 5 általuk ideálisnak és romantikusnak vélt ötletet.

1

Rózsakő

Első helyszínünk nem más, mint a Badacsony-hegy lábánál található Rózsakő, melyhez egy kis legenda is fűződik, miszerint ha egy szerelmes pár ücsörög egy kicsit a Rózsakövön háttal a Balatonnak, egy éven belül összeházasodnak és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

fotó © Badacsony első látásra

2

Badacsonyi Hegy lába

Második helyszínünk még mindig a hegy lábánál található, de már kicsit beljebb értünk a mesébe illő, vadregényes erdőszélhez.

fotó © Badacsony első látásra

3

Balatoni panoráma

Harmadik helyszínünk hátterében a csodálatos balatoni panoráma dominál. Ettől a környezettől biztosan sok lánynak könnybe lábad a szeme.

fotó © Badacsony első látásra

4

Badacsonyi kikötő

Negyedik helyszínünk már egészen a Balaton-part közelében található, a csendes hullámoktól ringatózó, kikötőben tanyázó vitorlások között.

fotó © Badacsony első látásra

5

Balatoni nádasok

Végül azoknak, akik meghitt körülmények között, távolabb a nyilvánosságtól tervezik szerelmüket meglepni, a nádasok közt megbújva, a Balaton egész közelségében egy kis stéget ajánlunk.

fotó © Badacsony első látásra

Hajrá fiúk, reméljük sikerül majd elkápráztatnotok és meghatni szívetek választottjait! Ne feledjétek vasárnap pedig Rózsakő Fesztivál Badacsonyban! Ne szalasszátok el a nagy lehetőséget!

Látnivalók

Toplisták

Toplisták