Játékot kapnak a balatoni hajójegy mellé a gyerekek

Kombinált gyermekjegyekkel, új hajóval és megújult ajándékkártyával várja az idei szezonban utasait a Balatoni Hajózási Zrt. Az Utazás kiállításon röviden ismertették az újdonságaikat.

A tájékoztatót Mihalovics Dóra marketingvezető nyitotta meg, majd Dónucz László értékesítési és forgalmi igazgató ünnepélyesen bejelentette a BAHART és a Playmobil együttműködését.

Az együttműködés keretén belül új, kombinált gyermekjegyeket lehet majd vásárolni, amelyekkel az utazás mellett ajándék Playmobil-figurákat is kapnak a fiatal utasok. Ezzel az újítással szeretnék a gyermekprogramokat összekötni a BAHART-tal.

Az új szezon további újdonsága az eddig kizárólag kompátkelésre szolgáló törzsutaskártyák kibővítése, a BAHART ajándékkártyák. Az újdonság ebben a konstrukcióban, hogy a megvásárolt plasztikkártyán szereplő egyenleget már nem csupán a kompon, hanem a BAHART számos egyéb hajós szolgáltatására (pl. menetrendi hajózásra, sétahajózásra, a BAHART valamennyi saját programhajós szolgáltatására) is fel lehet használni a vásárlástól számított következő év végéig.

Április közepén az új, erős középkategóriás, Nemzeti Regatta Siófok elnevezésú hajó is bemutatásra kerül. A névadás Siófok 2016-os Nemzeti Regatta verseny győzelmét szimbolizálja.

A hajóról ITT ÍRTUNK >>>

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!