Keszthelyen rendezik az idei B.my.Lake fesztivált

fotó © B my Lake

A B my Lake az elmúlt 5 évben a Balaton több pontján is megfordult már, a balatonvilágosi Club Aliga kempinget kinőve Zamárdiba, a Strand Fesztivál szomszédságába települt át, az idei évben pedig a keszthelyi Zala kempingbe költözik augusztus 22-26. között.

A fesztiválra több tízezer vendéget várnak, amely 4 napon át tart majd 3 színpadon.

Fellép Richie Hawtin, Maceo Plex, Chris Liebing, Marco Carola, Sasha Carassi, Tale Of Us, Amelie Lens, Matador, John Digweed, Re:You, Dana Ruh, Sam Paganini, Charlotte de Vitte, Marvin & Guy, Kollektiv Turmstrasse, Marcel Dettmann, Andrey Pushkarev, Alan Fitzpatrick, Paco Osuna, Agents Of Time, Anna, Konstantin Sibold.

A B my Lake tavaly már egymilliónál is több vendéget vonzott. “Az idei koncepciónkban érhető leginkább tetten az a törekvésünk, hogy a Balaton Régió nyugati oldala is nagyobb figyelmet kapjon, s a fiatalok célpontja legyen. E célunk legfontosabb lépéseként örömmel adunk hírt arról, hogy a B my Lake fesztiválnak 2018-ban a nyugati medence legfontosabb települése, Keszthely ad otthont.” – mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton egyik főszervezője.

A Budapestről az M7-es autópályán könnyen megközelíthető Keszthely városa még több szálláslehetőséget kínál az ideérkező fesztiválozóknak, ráadásul közvetlenül a fesztivál területén is lehet majd szállást foglalni.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!