Féláron utazhatsz a Balatonnál

Féláron utazhat október 31-ig a csodálatos Balatonunk északi oldalán Balatonfüredtől Balatonalmádiig, illetve a köztes állomások között a Balaton Best Card tulajdonosa.

Szerző:Halász Gabi

fotó © Pető Piroska

A MÁV-START október 31-ig a Balaton Best turisztikai kártyával utazók részére ötvenszázalékos, egy útra szóló üzletpolitikai kedvezményt biztosít Balatonfüred–Balatonalmádi és a köztes állomások – Balatonarács, Csopak, Alsóörs, Káptalanfüred – közötti utazáshoz – tájékoztatta szerkesztőségünket a MÁV Kommunikációs Igazgatósága.

Lőcsei Virág sajtófőnöktől megtudtuk: a kártya alapján alkalmanként legfeljebb két felnőtt válthat kedvezményes árú menetjegyet. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell fizetni. Útmegszakítás nem lehetséges, hosszabb út részbeni fedezésére nem használható fel.

Az ötvenszázalékos menetjegy a feltüntetett napon érvényes utazásra, az utazást legkésőbb a rá következő napon 3 óráig be kell fejezni. A kedvezmény csak a jegyen feltüntetett sorszámú Balaton Best kártya felmutatásával együtt érvényes, ennek hiányában a kedvezményes árú menetjegyet az ellenőrzést végző jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Mi is az a Balaton Best Card?

A Balaton Best Card (BBC) turisztikai kártya egyedülálló ajánlatokkal várja a látogató turistákat Tihanytól Almádiig. Minden egyéni vendég, aki Balatonalmádiban, Alsóörsön, Felsőörsön, Lovason, Paloznakon, Csopakon, Balatonfüreden vagy Tihanyban a megadott társ szálláshelyek egyikén foglal szállást, BBC kártyát kap ingyenesen.

A vendégek kártyáját a kiemelt elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékkel azonosítják, a kedvezmények és ingyenes belépők így könnyen és egyszerűen felhasználhatók. Néhány elfogadóhelyen elég csupán a kártya felmutatása a kedvezmények igénybevételéhez.

Látnivalók

Toplisták

Toplisták