A Balaton-parton választották meg 2018 legszebb menyasszonyát

Péntek 13 igazi szerencsét hozott hét gyönyörű fiatal lánynak: ők azok, akik az Esküvő Okosan döntőjébe kerültek.

A döntőt Vonyarcvashegyen a Players Lounge-ban teljes esküvői hangulatban rendezték. A zsűri szerint mind a 7 lány nyert már azzal, hogy eddig eljutott, és mi is így láttuk: remek hangulatú, minden szempontból luxusnap volt ez. A legszebb menyasszonynak járó díjat végül Moravszki Enikő vehette át.


Ragyogó napsütés, koranyári meleg, Balaton-part.

A lányok párjaikkal már délelőtt megérkeztek, hiszen rájuk az esti verseny előtt még sok teendő várt: smink, haj, ruha, de közben készült a barack-szürke-bronz-drapp dekoráció, előkészült a zene- és  hangtechnika, valamint a különleges fénydekor, hiszen egy szív alakú , kivilágított kapun érkeztek az este folyamán a vendégek – nem csak a lányoknak, a helyszínnek is pompásnak kellett lennie.

Míg a vőlegények a medence partján ismerkedtek, viccelődtek egymással, addig a lányokkal az Esküvő Okosan stábja megismertette a nap koreográfiáját, mire számíthatnak, milyen sorrendben követik egymást az események.

Az első napirendi pont a sminkelés volt, a Magic Szépségszigetben gondos kezek vették kezelésbe a lányokat. Itt készültek el a frizurák is Zsidró Tamás két tehetséges fodrászának jóvoltából – a mester csak az esti döntőre érkezett, hiszen zsűriszerepet vállalt a szépségversenyen.

A lányok már napközben sztároknak érezhették magukat, kattogtak a fényképezőgépek, forgott a videó egész nap, de a vőlegények is lelkesen filmeztek és fotóztak telefonjaikkal – erről a napról garantáltan minden meg lett örökítve!

Zsidró Tamást kérdezték. A mesterfodrász szerint mind a hét lány nyertes, majd hozzáfűzte:

szeretnék gratulálni a vőlegényeknek: jó szemetek van!

A mesterfodrász korábban is megjegyezte a hölgyekkel kapcsolatban, hogy „sugárzik belőlük a karizma. Egy nőnek az élete egyik legfontosabb és legszebb pillanata, ők vannak a fénypontban.”

A zsűri egyik tagja, Takács Nóri stílszerűen a saját nászútjáról, Honoluluból jelentkezett be a versenybe, a 12 órás időeltolódás miatt ez bizony neki hajnali 4 órás kelést jelentett…de megérte, hiszen egyedülálló élményben lehetett része a verseny zsűrijeként.

Magyarország hét legszebb menyasszonya négy-négy kollekcióban vonult végig a közönség előtt.

Először egy laza, elegáns öltözetben, majd alkalmi, menyecske és végül menyasszonyi ruhábancsodálhatták meg a hölgyeket az érdeklődők.

Közben énekelt az X-faktoros Danics Dóra, a menyasszonyi ruhás bevonuláskor pedig néhány vőlegény elmorzsolt pár könnycseppet, amikor először látták meg életük párját ezekben a ruhakölteményekben.

2018-ban Magyarország legszebb menyasszonya Moravszki Enikő lett!

Felkerült a korona, Enikő párja azonnal odament a legszebb menyasszonyhoz, meghatottság, könnyek, köszönetek hangzottak el, Danics Dóra pedig elénekelte az győztes dalát…

Fantasztikus érzés, hogy nem volt irigység, furkálás a lányok között, mindenki őszintén örült Enikő győzelmének. Sőt, kiderült, hogy a hét lány azt tervezi, a Nagy Napjaik után találkoznak majd, kapcsolatot tartanak, úgy tűnik a közös élmény igazi csapattá kovácsolta őket.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!