Egyedülálló artista produkció lesz hétvégén Balatonlellén

ifj. Richter József és felesége, fotó © BL YachtClub

Balatonlellére látogat az év elején Arany Bohóc díjat nyert ifjabb Richter József és bájos felesége Merrylu, valamint a Nemzeti Cirkusz csapatának egy része.

Nem mindennapi élményben lesz része annak, aki február utolsó szombatján ellátogat a balatonlellei műjégpálya záró hétvégéjére.

A Monte-Carlói Cirkuszfesztivál Arany Bohóc díjat nyert művészei, az egész nyáron Balatonlellén állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz ifjú igazgatója – ifjabb Richter József és bájos felesége Merrylu személyesen látogatnak el az eseményre.

Mini cirkuszfesztivál a kikötőben (ingyenes rendezvény)

A yachtclub kikötőjében a tervek szerint a kolumbiai Gerling csoport – akiknek a magasdrótszámát a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíjjal jutalmazta – két daru segítségével kifeszített drótkötélen mutat be lélegzetelállító mutatványokat.

A műsorszám egyébként megtekinthető lesz a Magyar Nemzeti Cirkusz vadonatúj műsorában is, melynek turnéja márciusban indul.

Balatonlelle a második otthonunk, így ide nem csak nyáron, hanem minden évszakban szívesen ellátogatunk” mondta el ifj. Richter József

Az esemény egybeesik a BL YachtClub télzáró rendezvényével, a műjégpálya záró hétvégével. “A nyárral nem kell annyit foglalkozni, nyáron nagyon népszerű a Balaton, mi éppen ezért télen égünk nagyobb lánggal. Szeretnénk minél több különleges programot kínálni azért, hogy felhívjuk a figyelmet a 12 hónapos balatoni szezon fontosságára” mondta el Tóth Balázs, a BL YachtClub vezetője, az események ötletgazdája.

Az egész napos programra a szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt sok szeretettel várnak!

  • A bemutató időpontja: 2018. február 24., 15.00 – 16.00 között valamikor, hiszen a drótköteles mutatvány erősen függ az adott szélviszonytól.
  • Helyszín: Balatonlelle, BL YachtClub & Apartments

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!