Nincs kinti játék Balatonfűzfőn az óvodában – pénzt gyűjtenek rá

Végre itt a jó idő, a gyerekek egyre több időt töltenek kint az aprócska balatonfűzfői óvoda és bölcsöde udvarán.

A kicsiknek sajnos nagyon kevés játékuk van a kint, ezért szeretnénk mászókát, kerti asztalokat, és néhány kinti játékot venni a két év körüli korosztálynak. Fantasztikus pedagógusok terelgetik őket, de nagy segítség lenne, ha a műanyag motoron és a homokozón kívül lenne más lehetőségük is az idő eltöltésére.

Ezeknek a játékoknak nagyon borsos áruk van, többszáz ezer forintba kerülnek, és a bölcsődének sajnos nincs rá költségvetési kerete. Ezért döntöttünk a közösségi finanszírozás mellett. Ha sokan segítenek anyagi támogatásukkal, együtt sikerülhet!

Hiszünk abban, hogy sok kicsi sokra megy, és a gyűjtés szervezőinek szociálisan érzékeny természete ezúttal viszonzásra lel. Minden forint számít. Kérjük, támogassa egy aprócska gyerekek számára megfelelő bölcsődei udvar kialakítását! Támogassa, hogy a gyerekek a szabadban játszhassanak a mozgásuk, és ezáltal a szellemi képességeik korosztályuknak megfelelő fejlesztésével, ledolgozhassák kint a felesleges energiáikat. Hosszú távon gondolkozva és lokálisan cselekedve támogassák ezzel a gyerekeink jövőjét! Köszönjük

Az ADJUKÖSSZE oldalon támogatható a bölcsöde IDE KATTINTVA

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!