Tavaszi program kavalkád a Balatonnál

fotó © Hegyi Zsolt

2018-ban is megszervezi a Balatoni Regionális TDM Szövetség szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel a tavaszi Nyitott Balaton programsorozatot.

Az egész régiót átfogó akcióra tavasszal május összes hétvégéjén kerül sor, amibe idén egy 4 napos és egy 3 napos hosszú hétvége is beleesik.


137 szálláshely, 89 vendéglátóegység és 15 pincészet csatlakozott a Nyitott Balaton kampányhoz, amelynek célja, hogy megmutassák,

a Balatonra nem csak nyáron érdemes utazni.


Hévízen zajlik majd a Boldog Békeidők Hévíze rendezvénysorozat is, ahol a város virágkorát, az 1860-as évektől az 1930-as évekig terjedő időszakot elevenítik fel.

Balatonfüreden a magyar irodalom egyik kiemelkedő alakjára, a városhoz több szállal kötődő Jókai Mórra emlékeznek.

Balatongyörökön Palacsinta és lángosfesztiválon, Balatonalmádiban a „Régi villák nyomában” elnevezésű városi túrán lehet részt venni.

Gyenesdiáson a baristák mérik össze tudásukat, hogy kiderüljön, ki a régió legjobb kávémestere.

Keszthelyen koncertek, táncbemutatók és utcabál szórakoztatja a városba látogatókat és ott élőket.

Balatonföldváron Kettesfogathajtó versennyel várják a vendégeket.

Siófokon a Piknik a Parton rendezvénysorozat keretén belül májusfa állítással, kézműves vásárral, gyerekjátékokkal és rengeteg finomsággal várják az érdeklődőket.

A Balatoni Hajózási Zrt. egyes hajójegyei árából 15% kedvezményt ad az online kupont letöltők és felmutatók számára. A szerencsés gyerekek, akár ingyen is utazhatnak a hajókon. Ennek feltétele, hogy Füred Kapitány, a balatoni mesehős kincsvadászatain megtalálják az elrejtett a hajójegyeket.

HOTELEK.HU – FOGLALJ SZÁLLÁST ONLINE

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!