Nagy az érdeklődés a balatoni panorámás ingatlanok iránt

A balatoni ingatlanok legnagyobb vonzereje mindig is a közvetlen vízpart volt. A vásárlók hajlandók megfizetni ésszerű határokon belül a minőséget.

Szerző:Csodálatos Balaton

Az évek óta stabil árak és az építőipari szolgáltatások folyamatosan javuló színvonala miatt egyre erősebb a balatoni régió iránti érdeklődés.

Aki teheti, ma elsősorban a magyar tenger partján vásárol ingatlant, mert az ingatlanpiaci áremelkedések egyelőre nem érték el a vízparti beruházásokat.

Szakértői vélemények alapján, a Balaton-part iránti nagy kereslet oka többek között az is, hogy az épülő ingatlanok minősége az elmúlt évben óriásit nőtt. Az terepen dolgozó szakértők szerint, csak Siófokon és vonzáskörzetében legalább 1000 új otthon épül. A legtöbb balatoni ingatlan kapcsán, helyszíntől függően, a most befektetett pénz, egy lassuló ingatlanpiacon is biztosan meg fog térülni, így nem kell majd attól tartani, hogy a későbbiekben eladásra kerülő ingatlannal veszteséget realizálna tulajdonosa.

Tökéletes befektetés a full panoráma és a közvetlen vízpart!

A balatoni ingatlanok legnagyobb vonzereje mindig is a közvetlen vízpart volt. A vásárlók hajlandók megfizetni ésszerű határokon belül a minőséget.

Aki most tervezi a lakásvásárlást és fontos, hogy hova rakja a pénzét és mennyit, az első körben a Déli part csendesebb szakaszai között érdemes keresnie. Míg Balatonfüreden egy 60 négyzetméteres lakást 35 millió forint alatt ritkán lehet kifogni, addig a Keszthelyi-öbölben ugyanilyen paraméterekkel rendelkező apartmanokat már 25 millióért is megtalálunk. Ez az ár az északi parton maximum egy használt ingatlant ér, ami akár jelentős minőségi visszaesés is lehet egy újonnan épülő képest.

 

Látnivalók

Toplisták

Toplisták