Kerülj be a Balaton Felvidék Neked kiadványba

fotó © Orbán Péter

Kedves Balaton-felvidék szerelmesek, eljött a Balaton Felvidék Neked kiadvány és a néprajzi értékű térképek utolsó nyílt hete, ami azt jelenti, hogy ezen a héten még be lehet kerülni a kiadványba, fel lehet kerülni a térképekre.

Aki nem ismeri a termékeket azoknak szívesen küld Csilla tájékoztatót emailen, de akár telefonon is és a héten még személyesen is lehet egyeztetni.

A tavalyi kiadványt ITT  lehet átlapozni.

A Balaton Felvidék Neked térképeit a szakemberek is elismerik

A legszebb magyar térképeket kereste az ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszéke valamint az Országos Széchényi Könyvtár Térképtára. Harminchat pályamű érkezett, köztük terepen használható turistatérképek, atlaszok, falitérképek, papír alapú és digitális munkák.

Második helyen végzett a „Tapolcai-medence” és a „Káli-medence környéke” a Szép Magyar Térkép pályázaton.

A zsűri azokat a munkákat értékelte, amelyeket esztétikusnak és újítónak talált. A Balaton-környéki térképek újszerű területválasztásukkal érdemelték ki a dobogós helyezést. Mivel ezekről a helyszínekről ritkán készül turistatérkép, hiánypótlónak nevezhetők.

Minden fontos információt megtudhatunk róluk, a kerékpárutaktól és a turistaösvényektől kezdve, a wifi-zónákon és a buszmegállókon át a kevésbé ismert látnivalókig. Még a védett fák, sőt, azok a sziklák is jelölve vannak, ahonnan szép kilátás nyílik a környező tájra.

Idei – harmadik megjelenés június 15.-én lesz, 30 000 példányszámban, ingyenesen, három nyelven.

Ezen a héten még bekerülhetsz a kiadványokba.

Bővebb információ a megjelenésekről az alábbi elérhetőségeken:

Csilla Fehér
+36304596026
info@balatonfelvidekneked.hu

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!