Mozik & Színházak

Kultkikötő, Balatonföldvár

Balatonföldvár, Kultkikötő, Bajor Gizi sétány, Magyarország

fotó © balatonfoldvar.info.hu

A Kultkikötő 2005-ben indult, a szabadtéri színház először Balatonföldváron nyitotta meg kapuit, 2015-től azonban három településen: Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen várja nézőit.

2018-ban a Kultkikötő június 22. és augusztus 26. között,  keddtől vasárnapig már több mint 200 eseménnyel, nívós színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekprogramokkal várja a közönséget a Balaton partján.

A Kultkikötő az egyik leghosszabb nyári programsorozat Magyarországon. Összművészeti fesztivál a felnőtteknek és gyerekeknek szóló színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel, szabadtéri mozival. A színházi produkciók mellett kiállítások, közönségtalálkozók, irodalmi estek, kézműves foglalkozások, borkóstolók, valamint alkotótáborok (Összpróba Tábor) is szerepelnek a programjában. A prózai előadásokon kívül a balett, az opera és a néptánc is helyet kap.

A szervezők sok újdonsággal, sokszínű programkínálattal és minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást biztosító produkciókkal készülnek.

HOTELEK.HU – BALATONI SZÁLLÁS & WELLNESS AJÁNLATOKÉRT KATTINTS

 

 

Cím: Balatonföldvár, Kultkikötő, Bajor Gizi sétány, Magyarország

Látnivalók

Toplisták

Toplisták